Иначе, од тада се много спекулисало о њиховом односу и говоркало да су често били интимни тада. Кристијан је то сада потврдио откривши да су имали и шифру за интимне односе

Током емисије "Питања гледалаца" Кристијан Голубовић открио је детаље односа са старлетом и бившом ријалити учесницом Станијом Добројевић чији се бивши дечко Марко Марковић налази са њим у Белој кући.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 4

 

 

На старлетин статус прво је ударио каскадер Урош Ћертић који је Марку рекао да се манекен срозао тиме што је био са Станијом, те да он није смео себи да дозволи да буде са "таквом девојком", а на његово излагање надовезао се Голубовић:

- Ви као да причате о академској грађанки. Имамо нас двојица доста заједничких пријатеља. Пао је под притисак и срозао се што је био са девојком која се са голим си*ама шетала по терасама, гу*ила, али дечко на твом нивоу никад није требао да дозволи да буде са једном таквом. Тај дечко треба да буде са ћерком Милке Форцан а не са Станијом која се за папарацо шета гола по тераси. Ти имаш понашање, генетику и изглед да ти бираш, а не ове. Само кретен мушкарац прича да није у реду да не призна шта сте радили - рекао је Ћертић, па додао:

- Не може да буде богиња од метар педесет, атрактивна океј јесте. Је л' сте ви луди бре? Дај молим те, ти си за њу Ајнштајн. То се је*е уторком увече у шест ујутру кад се не јављају других пет. Он има име и репутацију јер је успешан амнекен, леп и уме да се понаша, а не због чобанке која се шета за џабе - рекао је Урош, а потом се надовезао Кристијан:

- Прва је чепила пи*ке на Инстаграму и прва је добила фејк ствари од тога. Ја кажем шифру "сено", она оде горе и ја је из*ебем и завршим - рекао је Кристијан.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".