Сви обичаји на гала венчању ће бити испоштовани, а за славље породице ће искеширати 50.000 евра

- Верујте да је новац ту најмање важан колико то што се они слажу и поштују. Данијела и Богдан Родић баш воле Гоцу и она њих. Била је корона, посла није било, али за свадбу је Гоца отворила буђелар. Мирко је њен мезимац, а снајку обожава, такође ово је прво велико весеље у породици и весеље мора да прође како треба. Родићи нису хтели да дозволе да Миркова мајка сноси све трошкове, па су и они барабар учествовали у трошковима. Наравно, сав новац који младенци добију иде њима. Гоца, а ни Данијела и Богдан нису правили проблем - рекао је за "Курир" извор близак певачици.

Фото: АТА имагес

 

Према његовим речима Мирко је комплетну организацију препустио будућој жени.

- Све њене жеље и замисао ће бити испуњени. Заједно су све заказивали, бирали детаље, музику венчаницу, одело, али главну реч води Бојана. Свестан је да финансијки нису у великим могућностима, али ће свакако бити на високом нивоу - рекао је извор.

Фото: АТА имагес

 

Божиновска је узбуђена, али није желела да открива детаље.

- Сви смо веома узбушени и срећни. Не могу да вам кажем ништа о детаљима јер смо се договорили да све буде изненађење, имајте разумевања. Свакако, све битне детаље препустила сам Мирку и Бојани, а ја ћу споредне ствари да одрадим. Хвала што сте позвали и честитали- рекла је певачица недавно за "Курир".

Фото: В. Данилов

 

На свадби ће бити и познатих, највише певача са којима се Гоца Божиновска годинама дружи и сарађује, а то су: Сања Ђордевић, Ванеса Шокчић, Злата Петровић, Ђани, Јашар Ахмедовски и други.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Уснија Реџепова - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".