Овог месеца напуниће 61 годину, а изгледала је натечено и пуначко у лицу. Последњи пут је фотографисана у јавности док је срећна ишла на ускршњу забаву са вереником Крисом Хејсером.

Али у понедељак је Хедер виђена са толико натеченим лицем да се чинило да су јој очи затворене. Магазин Дејли Мејл конзултовао се са пластичним хирургом са Беверли Хилса, др Чарлсом С. Лијем како би покушао да утврди разлог њеног натеченог изгледа, али он не верује да је то резултат естетског захвата.

Фото: Профимедиа

 

Након што је прегледао фотографије, хирург је рекао да није видео никакве назнаке пластичне операције или третмана ботоксом на глумици.

Хедер, која се 2020. године верила са својом љубави из детињства, иначе је деловала добро расположена током шетње, али у једном тренутку је деловала изгубљено у мислима док је излазила из локалне трговине. Такође, није носила веренички прстен.

Фото: Профимедиа

 

Глумица се већ дуже време није појављивала у јавности након проблема с алкохолизмом и супстанцама због којих је имала неколико сукоба са законом те је боравила у установи за ментално здравље последњих година. Хедер је завршила лечење, а недавно је прославила више од две и пол године трезности.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Незаборавна филмска дива Мерилин Монро

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".