Нова задругарка Анита Станојловић ушла је у сукоб са већином укућана, а док су је једни жестоко критиковали, Кристијан Голубовић стао је на њену страну.

- Ми овде не можемо да дођемо у комуникацију са свима и права је изабрана. Ја сам била у шоку тај дан, од мојих ствари, пукли су ми сви нокти и неке друге ствари и стварно нисам схватила озбиљно Софија и ја смо биле на њиховој страни - причала је Анита.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Ако је урадила корекцију груди, свакак јој част, јер многи нису приметили. Легитимни је победила због пропорција, најближа је критеријумима. Кад одате неког шта сте са њим интимни урадили, зове се цинкарење и то је јако лоше. Мени су много пута жене тако урадиле и то више боли него да си га преварила. Уствари, ти си га преварила, а не знам циљ. Како започиње ово? Зашто увек Мисс и Мистер прво да би се међу мушкарцима освојило и да видимо ко ће први да коментарише. За Мају шта год да смо рекли њу баш боли брига, а ти си се примила. Данас лијеш сузе цео дан, а то ћемо причати. Овде су девојке мало заљубљене у Марка и волеле би да буду на твом месту - говорио је Кристијан.

Подсетимо,Анита Станојловић и Марко Марковић од усељења у Белу кућу готово да су били нераздвојни, а симпатије које су имали једно према другом уопште нису крилу, а онда су на изненађење свих одлучили да заврше однос пре него што је и почео.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".