Пар се венчао у Цркви Светог Марка у Београду, док је прославила била у Црној Гори, где су певале многе музичке звзеде.

Сашка и Ђоле желели су да све прође у најужем кругу породице и пријатеља. Ипак, оно што је била њена највећа жеља јесте то да свему присуствује њен кућни љубимац - папагај.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, Сашки је мајка испред цркве донела кавез са папагајем, којег је она потом однела у ресторан.

Фото: Инстаграм принтскрин/tina_ivic

 

Снајка Новака Ђоковића сада је на свом Инстаграму објавила фотографију са пернатим љубимцем и открила због чега јој је било толико битно да тог дана буде са њом.

- Пипи Дуга Чарапа Веселинов је за мене члан породице. Знам за њега од када знам и за себе. Увек и заувек на мом десном рамену. Мој заштитник- написала је Сашка на свом Инстаграму уз фотографију на улазу Цркве Светог Марка када је пред сам чин венчања извадила свог љубимца из кавеза и пољубила га.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saskaveselinov

 

- Био је јако мали када је стигао у наш дом, тако да сам му се максимално посветила. Што се речи тиче, имајте на уму да је стигао када сам имала 3 године. Фонд речи ми је био "Пипо, дођи, Пипо" и тако 1.000 пута на дан. Мења мелодију, па ако ме нема дуго код куће, то његово "Пипо" буде доста љутито, док је за "Лаку ноћ" нежан - испричала је она једном приликом, а такође тада је истакла да би желела да он буде на њеном венчању, али да јој стоји на рамену, што ипак није био случај.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Црквено венчање Ђорђа Ђоковића и Сашке Веселинов

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".