Александра Јефтановић и њен садашњи супруг везу су отпочели 2010. године, а упознали су се преко заједничких пријатеља. Александра је у том тренутку већ неко време била сама, након што се развела од првог мужа, рукометаша Огњена Кајганића, а Александар је претходно био у љубави са манекенком Јеленом Стожинић.

Након три године везе, Александра и Саша верили су се на Карибима, али су планове за венчање одложили због водитељкине трудноће.

Атрактивна црнка почетком 2015. године родила је ћерку Ану, а годину дана касније и сина Алексу, те је венчање уследило неколико месеци након рођења сина.

Пар је славље организовао у једном београдском ресторану, а присуствовале су му бројне личности из јавног живота, које је својим гласом увесељавао Саша Матић. Водитељка је судбоносно "да" изговорила у панталонама, будући да се није одлучила за венчаницу, већ за несвакидашњу одевну комбинацију.

Прво дете Александра Јефтановић родила је у 39. години, те је једном приликом говорила о томе да сматра да се никада не би остварила као мајка да није упознала Сашу.

- Ја сам имала довољно година и да нисам добила дете са Сашом - никад га не бих добила. Прави муж мора да буде домаћин, а то се види у томе какав је са својом породицом - рекла је Александра једном приликом, гостујући у емисији "Магазин ИН".

Водитељка свог супруга не експонира јавно, те врло ретко на друштвеним мрежама објављује фотографије на којима се он види.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".