Aleksandra Jeftanović i njen sadašnji suprug vezu su otpočeli 2010. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Aleksandra je u tom trenutku već neko vreme bila sama, nakon što se razvela od prvog muža, rukometaša Ognjena Kajganića, a Aleksandar je prethodno bio u ljubavi sa manekenkom Jelenom Stožinić.

Nakon tri godine veze, Aleksandra i Saša verili su se na Karibima, ali su planove za venčanje odložili zbog voditeljkine trudnoće.

Atraktivna crnka početkom 2015. godine rodila je ćerku Anu, a godinu dana kasnije i sina Aleksu, te je venčanje usledilo nekoliko meseci nakon rođenja sina.

Par je slavlje organizovao u jednom beogradskom restoranu, a prisustvovale su mu brojne ličnosti iz javnog života, koje je svojim glasom uveseljavao Saša Matić. Voditeljka je sudbonosno "da" izgovorila u pantalonama, budući da se nije odlučila za venčanicu, već za nesvakidašnju odevnu kombinaciju.

Prvo dete Aleksandra Jeftanović rodila je u 39. godini, te je jednom prilikom govorila o tome da smatra da se nikada ne bi ostvarila kao majka da nije upoznala Sašu.

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom - nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je Aleksandra jednom prilikom, gostujući u emisiji "Magazin IN".

Voditeljka svog supruga ne eksponira javno, te vrlo retko na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima se on vidi.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".