Највећа балканска звезда непрестано је под будним оком јавности и сви би да завире у њену приватност, међутим, када је Цецин љубавни живот пре Жељка Ражнатовића у питању, нема много информација. Прва љубав Цеце Ражнатовић ипак није био супруг коме је родила двоје деце, већ познати фудбалер који је тада важио за великог заводника.

Фото: АТА имагес

 

 

Реч је о бившем играчу Црвене Звезде Владану Лукићу са којим је балканска дива упловила у везу давне 1989. године када је имала свега 16, док он 18 година. Спекулисало се да пар планира и веридбу, међутим бивши репрезентативац југославије након годину дана отишао је на одслужење војног рока, те су одлучили да везу окончају, а медији су преносили да је Цеца управо Владану посветила песму "Пустите ме да га видим".

Пре неколико године у једном београдском ресторану бивши фудбалер уприличио је весеље поводом удаје своје ћерке Саре која је изразила жељу да јој на венчању пева највећа балканска звезда, што се и догодило, те се тада Цеца осврнула на емотивну везу са Лукићем:

Фото: Фејсбук принтскрин

 

 

- Ја сам дошла овде преко везе од једно 30 година, када смо се Влада и ја упознали, он је знао на време с ким треба са се забавља, са певачицом. Шалу на страну, Сара је желела да ја певам данас. Видим да сте дивно расположени - рекла је Цеца тада шаљиво док је фудбалер у једном инервјуу из 2009. године овако говорио о односу са певачицом:

- То је била љубав из тинејџерских дана. Били смо млади и баш смо се лепо дружили. Развили смо другарски однос који је трајао две, три године. Стварно се не сећам како се то завршило и ко је кога оставио, мислим да то није ни битно. Путеви су нам се раздвојили и свако је кренуо на своју страну. Мислим да је то и било нормално јер у животу нисмо имали ништа заједничко.

 

 

Интересантно чињеница јесте да је за време бомбардовања Владан Лукић играо у Француском Мецу са којима је имао прилично добар уговор, међутим није могао да поднесе да у тако тешко време за његову земљу он игра фудбал, па је раскинуо уговор и вратио се у Србију. Након тога одиграо је годину дана у Грчкој и са 30 година завршио каријеру. Био је и председник Звезде неко време, али и кандидат за председника Фудбалског савеза Србије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".