Саша Поповић и Сузана Јовановић више од две деценије у складном су браку, а љубавна романса са  једном познатом певачицом са којом је Сале био пре Сузане и даље интригира јавност. Како се шушкало, тада заљубљени пар планирао је и венчање, међутим до тога није дошло, а након разлаза остали су у добрим односима. Ова популарна дама и Сашина садашња супруга, данас су добре пријатељице.


Давне 1991. године, на прослави 18. рођендана фолк диве Цеце Ражнатовић дошло је до умало судбоносног сусрета који је касније пунио новинске ступце. Саша Поповић на поменутој прослави освојио је певачицу, али то није била његова садашња супруга Сузана.

Фото: АТА имагес

 

Реч је о популарној Злати Петровић, а њихова љубав наводно је била толико страсна да се спекулисало како ће директор "Гранд" продукције одвести певачицу пред олтар. Ипак. живот је за њих имао друге планове те је уместо венчања уследио раскид. Ова неславно завршена љубавна прича у то време крунисана је дуетом „Хороскоп“, а пар је чак почетком последње деценије прошлог века позирао заједно и за новине.

Фото: Н.Скендерија

 

Да је Сузана ипак његова судбинска и права љубав сведочи дугогодишња љубавна бајка у којој годинама уживају и из које имају ћерку Александру, као и чињеница да је Сузаниног сина из првог брака Данијела, Сале прихватио као свог. Супруга свом драгом очито није замерила романсу са колегиницом, а како је једном приликом и сама истакла, она верује да је баш Злата донела срећу њој и Саши.

- Злата ми је помогла да се удам за Сашу. На њеној свадби сам ја била та која је ухваила бидермајер. Одмах после тога удала сам се за Сашу - испричала је Сузана својевремено.

(Свет)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Одевне комбинације Саше Поповића из 90их: "Имам више гардеробе од свих певачица"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".