Saša Popović i Suzana Jovanović više od dve decenije u skladnom su braku, a ljubavna romansa sa  jednom poznatom pevačicom sa kojom je Sale bio pre Suzane i dalje intrigira javnost. Kako se šuškalo, tada zaljubljeni par planirao je i venčanje, međutim do toga nije došlo, a nakon razlaza ostali su u dobrim odnosima. Ova popularna dama i Sašina sadašnja supruga, danas su dobre prijateljice.


Davne 1991. godine, na proslavi 18. rođendana folk dive Cece Ražnatović došlo je do umalo sudbonosnog susreta koji je kasnije punio novinske stupce. Saša Popović na pomenutoj proslavi osvojio je pevačicu, ali to nije bila njegova sadašnja supruga Suzana.

Foto: ATA images

 

Reč je o popularnoj Zlati Petrović, a njihova ljubav navodno je bila toliko strasna da se spekulisalo kako će direktor "Grand" produkcije odvesti pevačicu pred oltar. Ipak. život je za njih imao druge planove te je umesto venčanja usledio raskid. Ova neslavno završena ljubavna priča u to vreme krunisana je duetom „Horoskop“, a par je čak početkom poslednje decenije prošlog veka pozirao zajedno i za novine.

Foto: N.Skenderija

 

Da je Suzana ipak njegova sudbinska i prava ljubav svedoči dugogodišnja ljubavna bajka u kojoj godinama uživaju i iz koje imaju ćerku Aleksandru, kao i činjenica da je Suzaninog sina iz prvog braka Danijela, Sale prihvatio kao svog. Supruga svom dragom očito nije zamerila romansu sa koleginicom, a kako je jednom prilikom i sama istakla, ona veruje da je baš Zlata donela sreću njoj i Saši.

- Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu - ispričala je Suzana svojevremeno.

(Svet)

BONUS GALERIJA: Odevne kombinacije Saše Popovića iz 90ih: "Imam više garderobe od svih pevačica"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".