Иако је до сада више пута добијала понуде да сними сопствени ријалити, Цеца је одбила сваку могућност да јавно презентује све тајне њене породице. Све до сада.

Да ли је био у питању недовољно велики хонорар који јој је нуђен или је ипак нешто друго било у питању, није познато, али последњих недеља фолк звезду прате у стопу камере које припремају материјал за телевизијски спектакл на који се годинама чекало, преноси "Сцандал!".

Цецин ријалити, поред музичке звезде, укључиће целу њену породицу: Вељка и Анастасију, сестру Лидију и њену децу, снају Богдану, унука Жељка...

Фото: АТА имагес

 

 

Снимало се целог лета, ишло се на наступе, чак на Кипар, а на пројекту је радило десетак људи. Публика ће, поред осталог, бити у прилици да види како изгледа Цецина кућа, али и како се велика звезда понаша када се светла рефлектора угасе.

Цецин документарни серијал важи за скупљи пројекат за који је фолк звезда унапред добила позамашан хонорар, а биће емитован у оквиру нове телевизије која би ускоро требало да почне са радом.

- Камере су Цецу пратиле 24 сата, а шта ће се од материјала наћи у монтажи остаје нам да видимо. Још није познато како ће се ријалити звати, али се зна да ће се све брзо емитовати - закључио је неименовани извор за "Сцандал!".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".