У међувремену, Лазић је нашао нову девојку на шта је Барбара дала коментар: 

- Супер ако има, баш ми је драго. Ако она њему одговара, ако је он срећан, срећна сам и ја због њега. Нека су живи и здрави - па се после осврнула на то да ли би му се јавила када би га срела: 

- Јавила бих му се најнормалније, не мрзим ја њега. Мржња изједа човека. Немам живаца да мрзим било кога. Градим своју каријеру, посветила сам се послу. Не базира ми се живот на њему, није ми ни у малом мозгу - рекла је Барбара за 24седам.

Фото: Инстаграм принтскрин/ barbara.bobak

 

Подсећања ради, певачица је имала непријатну ситуацију пред наступ:  

- То је било пре једно две, три недеље. Два дана пре него што се то десило, ја сам снимала спот, цео дан након тога сам радила у Новом Пазару. Нисам јела ништа што не треба, алкохол нисам ни пробала. Тог јутра, када сам имала наступ, осећала сам се добро, међутим када сам почела да се сређујем и шминкам осетила сам да ми је мука и само крећем да повраћам - рекла је Бобакова која је убрзо потом позвала мајку, како би се посаветовала са њом.

- Све време сам се шминкала и повраћала! Али нисам размишљала да откажем наступ због свих тих људи који ће доћи, колега музичара, газде... Таква сам, радохолик. Мама ми је донела клометол и била сам мало боље, међутим, исповраћала сам се поново испред клуба! - казала је певачица која ни тада није одустала од изласка на бину.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".