Дарко Лазић је недавно упловио у нову љубавну везу, и то са женом која је још увек у законском браку, а због кога је она оставила свог супруга и преселила се код певача у стан.

Добро обавештени извор открио је све детаље нове Лазићеве везе са извесном Катарином С. из Угриноваца.

У питању је девојка с којом је Дарко недавно објавио фотографију са тренинга из теретане, али и с којом је виђен да се љуби на једном наступу, а она физички неодољиво подсећа на Барбару Бобак, доскорашњу Лазићеву партнерку.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/TOXIC TELEVISION

 

- Дарко већ неко време ужива у вези са Катарином С. Она је годину дана старија од њега, има 32 године. У браку је већ три-четири године са Ђ. Ј. (идентитет познат редакцији). Тај човек је спортиста, власник је теретане у једном малом месту у Срему, где ради и као тренер. Они су покушавали да добију дете дуже време, али им није успевало. Ишли су и на вантелесну оплодњу. Вероватно је то и један од разлога што је дошло до проблема између њих - започиње причу извор, а онда је открио и како је дошло до тога да Катарина пређе да живи код Лазића.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Са Дарком је Катарина кликнула на прву. Они су дуже време у контакту преко друштвених мрежа, а познају се и од раније. Често је ишла и на његове наступе. Ипак, дружење су интензивирали после заједничких тренинга у теретани и консултације у вези са исхраном. Лазић је полудео за њом и није га било брига што је она још удата жена, то му уопште није сметало. Скоро су она, њена сестра и Дарко прославили њен рођендан у једној кафани у Новом Саду, након чега је преспавала код Дарка у стану. Иако се Катарина још увек није званично развела, она је пре извесног времена без објашњења само покупила своје ствари из куће где је живела са мужем и преселила се код Дарка - наводи  извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/darkolazicofficial

 

Недавно су певач и његова нова девојка заједно били на одмору.

- Катаринин супруг је био у шоку, баш се осетио издано. Одмах је обрисао све заједничке слике са супругом на мрежама, а убрзо је то урадила и она. Сад се већ помирио с тим, вратио се тренинзима и послу, то га испуњава. Иначе, Каћа и Дарко су били и на мору заједно. С њима је ишла и њена млађа сестра. Иако су то прво крили, касније су се опустили, па су прво објавили селфи из теретане, а онда га је она и пољубила у уста док је певао своју песму "Моје бивше жене" на једном наступу, што је неко и снимио и објавио на мрежама - додаје извор.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Ипак, оно што је најзанимљивије у целој причи јесте поклон који је Дарко поклонио својој новој девојци за рођендан.

 Дарко је Катарини за рођендан платио уградњу силикона у груди на једној познатој клиници. Ових дана би требало да иде да уради ту интервенцију. За то је искеширао 3.000 евра и није трепнуо. Њу је то баш обрадовало, дуже време има жељу да повећа груди - завршава извор.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: У посети дому певача Срећка Шушића 1995.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".