Бивша рукометашица и легенда овог спорта Светлана Цеца Китић гостовала је у једној емисији и том приликом се дотакла догађаја од пре неколико година када је умала изгубила стан.

Истакла је да је то јако тежак период кроз који је прошла у животу где је схватила ко су јој прави пријатељи. Причајући о свом великом проблему због кредита, открила је да јој је Душица Илић, познатија као Клеопатра понудила 60.000 евра позјамице како би успела да врати кредит.

Фото: Душан Мишић

 

- До тад нисам имала нешто пуно ситуација да сам тестирала пријатеље, нити сам имала толико тешке моменте да сам тражила нечију помоћ. Е онда, када је мени требала помоћ, сви ти људи за које сам могла да се закунем да би ми помогли, нису. Мене је Клеопатра позвала једина понудила 60.000 евра да јој вратим кроз годину дана, ја нисам хтела да узмем. Хвала јој, она не би волела да се то зна, не воли она да се експонира. Надам се да се неће наљутити што сам то рекла - испричала је Цеца.

Фото: З. Кнежевић

 

Рукометашица је открила да јој је Горан Весић помогао да пронађе банку која би јој рефинансирала кредит.

- Веселин Вујовић ми је рекао да ће скупити новац, ја сам рекла да нећу. Нисам желела да узимам новац. Ја сам заслужила да ми неко помогне као што ми је Весић помогао. Весић ми је помогао да нађем банку која би ми рефинансирала кредит. Пријатељи су бежали од мене као да сам шугава. Тад сам разумела да једино имам породицу и двоје троје пријатеља - рекла је Цеца Китић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: У посети Јасни Шекарић - 1988. и 1999. година

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".