Подршку јој је пружила мајка, која јој је сама дала инјекцију, рекла је певачица.

– Не знам шта ми се догодило тог дана, два дана пред ту свирку сам снимала спот, па сам дан пре радила у Новом Пазару, нисам пила алкохол ни један од тих дана нити јела ишта дискутабилно. На дан свирке у сред шминкања кренула сам да повраћам, и тако сам шминкајући се прво код куће, повратила пет пута, али нисам хтела да отказујем свирку, јер је бенд већ био намештен, публика ме је чекала, желела сам да испоштујем и газде и људе који су дошли. Мислила сам да ћу моћи да издржим, јер ми је мајка дала инјекцију клометола, и инфузију у бекстејџу. И инфузија ме је мало подигла да кажем, али очигледно недовољно – рекла је певачица, и додала да јој се поново слошило на сцени.

Фото: АТА имагес

 

– Отпевала сам неких 15-16 песама и у једном моменту ми је само поново кренуло и прелетела сам преко бубња да избацим из себе желудачну киселину. Обезбеђење ме је однело, скоро сам се онесвестила, извинила сам се публици, али у Србобрану су дивни људи и добила сам чак и аплауз – истакла је она, те се осврнула на оне мање дивне људе.

Фото: АТА имагес

 

– Али, нажалост, било је и којекаквих глупача које су долазиле у том моменту док сам повраћала и вадиле телефоне да снимају, језиво ми је шта су људи у стању да раде- завршила је Барбара своје излагање.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".