Тоти је "отворио душу" говорећи за "Коријере дела Сера" и објаснио да он није био први који је издао, иако се тако писало када се сазнало да је у вези са Ноеми Боки.

- Права криза је експлодирала између марта и априла прошле године. Али патио сам већ неко време. Тачније, све је почело 2016. гдоине. Моја последња као фудбалер. Одлазак није лак, било је као да сам умирао. Затим је стигао октобра 2021. године - почео је Тоти и додао:

- Тада је мој отац умро од ковида. А последњи пут сам га видео 26. августа. Знао сам да је болестан и нисам могао да га посетим. Мој тата је увек био ту уз мене. Никада ми није дао комплимент, али је увек био поносан. Онда сам и ја добио ковид, требало је да завршим у болници. Помогла су ми деца да пребродим то страшно време. С друге стране, моја супруга није била ту кад ми је била најпотребнија.

- У септембру прошле године до мене су дошле гласине да Илари има још једног мушкарца поред себе. Односно више од једног. Нисам веровао, али сам на крају пронашао поруке. Никад је нисам шпијунирао за тих 20 година. Међутим, постао сам сумњичав када су ми људи рекли.

Фото: Профимедиа

 

- Погледао сам у њен телефон и видео да постоји трећа особа која је изгледала као посредник. Била је то Алесија, њена фризерка и пријатељица. Немој да морам да говорим име мушкарца, он је потпуно другачија особа од мене. Припада свету далеком од мог, на срећу. Био је то шок. Не само да је Илари имала неког другог, већ да би могла да се заинтересује за таквог човека. У порукама је писало нешто: "Хајде да се нађемо у хотелу."

- Најпре је негирала, да би касније признала да су само излазили на кафу. С друге стране, ја знам да су се упознали још у марту 2021. и да је Илари и са другим мушкарцима излазила и била ближа него што би требало.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Популарни "принц Рима" открио је и да је своју садашњу девојку Ноеми знао одраније, али да су до фебруара 2022. године били само пријатељи. Такође, додао је да га је управо она "подигла из мртвих."

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Легендарни Габријел Батистута у Београду

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".