Toti je "otvorio dušu" govoreći za "Korijere dela Sera" i objasnio da on nije bio prvi koji je izdao, iako se tako pisalo kada se saznalo da je u vezi sa Noemi Boki.

- Prava kriza je eksplodirala između marta i aprila prošle godine. Ali patio sam već neko vreme. Tačnije, sve je počelo 2016. gdoine. Moja poslednja kao fudbaler. Odlazak nije lak, bilo je kao da sam umirao. Zatim je stigao oktobra 2021. godine - počeo je Toti i dodao:

- Tada je moj otac umro od kovida. A poslednji put sam ga video 26. avgusta. Znao sam da je bolestan i nisam mogao da ga posetim. Moj tata je uvek bio tu uz mene. Nikada mi nije dao kompliment, ali je uvek bio ponosan. Onda sam i ja dobio kovid, trebalo je da završim u bolnici. Pomogla su mi deca da prebrodim to strašno vreme. S druge strane, moja supruga nije bila tu kad mi je bila najpotrebnija.

- U septembru prošle godine do mene su došle glasine da Ilari ima još jednog muškarca pored sebe. Odnosno više od jednog. Nisam verovao, ali sam na kraju pronašao poruke. Nikad je nisam špijunirao za tih 20 godina. Međutim, postao sam sumnjičav kada su mi ljudi rekli.

Foto: Profimedia

 

- Pogledao sam u njen telefon i video da postoji treća osoba koja je izgledala kao posrednik. Bila je to Alesija, njena frizerka i prijateljica. Nemoj da moram da govorim ime muškarca, on je potpuno drugačija osoba od mene. Pripada svetu dalekom od mog, na sreću. Bio je to šok. Ne samo da je Ilari imala nekog drugog, već da bi mogla da se zainteresuje za takvog čoveka. U porukama je pisalo nešto: "Hajde da se nađemo u hotelu."

- Najpre je negirala, da bi kasnije priznala da su samo izlazili na kafu. S druge strane, ja znam da su se upoznali još u martu 2021. i da je Ilari i sa drugim muškarcima izlazila i bila bliža nego što bi trebalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Popularni "princ Rima" otkrio je i da je svoju sadašnju devojku Noemi znao odranije, ali da su do februara 2022. godine bili samo prijatelji. Takođe, dodao je da ga je upravo ona "podigla iz mrtvih."

BONUS GALERIJA: Legendarni Gabrijel Batistuta u Beogradu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".