У новој сезони најпопуларније емисије о познатима “Магазин Ин”, ауторка и водитељка Сања Маринковић угостила је Дејана Драгојевића, Рушку Јакић, Душицу Јаковљевић, Весну Ђогани и Јасмину Шупељак.

- Чуваш ли нешто од бивше жене, што те подсећа на њу? - упитала је Сања.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Не, заиста нема. Осим ожиљка који носим на глави, то ме само подсећа на то да наставим даље и да се никада не враћам на старо. Бурму сам дао у рујалитију, да би се отворио вешерај, толико о томе. Не мислим да је неко ко ме је лако заменио због неког, па ме након тога лажно вратио, вредан било чега - рекао је Дејан.

- Нација ће се раплакати због Дејанове тужне судбине, нека ми неко донесе марамицу - рекла је Рушка.

- Рушка, има ли неке мужевности у њему? - упитала је Сања.

- Нема никакве мужевности у њему. Њему се у глави све помешало, не зна да ли воли нову девојку, какве су му емоције према бившој жени. Човек треба да потражи помоћ. Мени је потребно да ме неко воли, сваку тугу претвори у радост, да ми да крила када ми је тешко - рекла је Рушка.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

 

- Био сам пример који је својој жени дао све, био уз њу у сваком моменту, а вратило ми се на јако лош начин. Подигао сам је из пепела, био уз њу кад није нико, а онда сам замењен за особу која је све супотно од мене - казао је Дејан.

- Сматре ли да се вољена особа може задржати, уколико одлучи да настави даље са неким другим? - наставила је Сања.

- Не треба задржати, није ни могуће. Жена када одлучи да промени нешто, не може је нико зауставити - рекао је Дејан.

- Ја сам покушавашавала да вратим мужа. Када неко има децу, онда се тај моменат расурања породице одражава и на њих. Ја нисам била хистерична, нисам шпијунирала, опседила, али нисам као таква одговарала партнеру - казала је Јасмина.

Фото: Јутјуб принтскирн/Zadruga Official

 

 

- Не треба тражити кривицу у мушкарцу, него у себи. Мушкарац је увек био вођа, газда у кући. Некада треба да да се поставимо као жене, да их пољубимо, скувамо ручак, а не да их водимо на вечеру - рекла је Рушка.

- У мојој кући смо узајамно били гости - рекао је Дејан у емисији "Магазин Ин".

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".