Песма “Склони је од мога стола” једна је од оних које се и дан-данас чују на журкама, али мало је оних који знају ко је извођач овог хита.

Певачица Ива Врцић 2005. године снимила је овај хит, а аутор бесме је Драган Брајовић Браја, који ју је винуо у звезде преко ноћи.

Ивин албум првенац доживео је велики успех - песме су се брзо завртеле на домаћим радио и ТВ станицама, а музички зналци предвиђали су јој блиставу каријеру.

Фото: Јутјуб принтскрин/LanEYMMO

 

 

Годину дана касније Ива се појављује на Будванском фестивалу с песмом “Лажу ме очи твоје”, која је уједно и последња коју је снимила у својој краткој музичкој каријери.

Убрзо после тога из себи знаних разлога повлачи се са јавне сцене, а од тада се о њеном животу готово ништа није знало. 15 година после хита “Склони је од мога стола”, када је била у самом естрадном врху, за Иву се сазнало где је сада и како живи, чиме се бави, као и разлоге због којих је решила да оде са естраде, али и из Србије.

Ива се данас презива Делафоли, удата је, мајка чак петоро деце и не живи у Србији. Ово је њена прича.

У свет музике ушла је из чисте љубави, али и по савету својих најближих, који су препознали огроман таленат и потенцијал код ње.

- Кренула сам буквално из забаве… Одмалена сам волела да певам и првенствено на забавама певала мојој породици. Како сам одрастала ми родитељи и фамилија кои су имали пуно познаника и пријатеља из тог света предложили су да снимим албум и помогли ми у томе. Све је ишло некако брзо… Чак и пребрзо за мој укус. Почела су појављивања на телевизијама, гостовања у емисијама, наступи, али тада сам открила да сам ја ипак само девојчица која воли да пева, али нисам неко ко воли да буде у медијима. Нисам могла да се навикнем на камере, снимања, шминкернице и све оно што осим певања тај посао носи, јер по природи волим миран и повучен живот - почела је Ива:

- Са непуних 19 година упознала сам садашњег супруга који је тада имао 28 година и у моменту када смо се упознали био је на одмору у Србији, иначе је из Француске. Јако смо се заљубили и он се након 6 месеци преселио у Србију. Живели смо заједно још годину дана и ја сам остала трудна са нашом првом ћерком… То је био моменат када сам пресекла и схватила да посао какав имам и породица какву желим не могу ићи заједно јер сам пуно била одсутна због посла. Буквално сам у једном дану решила да више нећу гостовати и да ћу се посветити деци. Преселили смо се у Париз и пријао ми је тај мир који имам. У међувремену добила сам јос четворо деце… Дакле, петоро укупно (смех). Три ћерке и два сина - објашњава Ива.

Некада популарна певачица каже да живи “сасвим обичан, миран живот”.

- Откако сам се удала, нисам се бавила професионално ниједним послом, иако имам пуно хобија, а о финансијама брине супруг. Недостаје ми певање и музика, али јавни живот ни најмање. Естраду доста пратим и колеге певаче, али нисам баш одушевљена оним што видим… Никога не осуђујем јер у мору естрадних ликова тешко је доћи до изражаја, а не правити скандале, али никад нисам пожелела да будем део тога. Ја баш волим мир. Волим да изађем да шетам у дуксу и хеланкама, без шминке, са пунђом на глави и да ме нико не познаје - прича Ива, и додаје:

- И дан данас умем да погледам своје спотове и чујем песме. Моја деца стално то гледају и наравно, деца као деца, волела би да је мама позната и да се поново вратим том послу, али ја и овако водим један диван живот у коме никада није досадно. Поред петоро деце је немогуће да вам буде досадно (смех). Пуно путујемо, бавимо се разним спортовима и уживамо у нашем малом, приватном свету без стреса и камера.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".