Глумицу Јану Милосављевић публика је упознала у улози мале Зоне Замфирове у истоименом филму.

Многи нису знали да је она ћерка нашег познатог музичара Ненада Милосављевића, фронтмена групе "Галија".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zona Zamfirova

 

 

Јана, која данас слави свој 32. рођендан наставила је да се бави глумом, а захваљујући том позиву упознала је и свог партнера, редитеља Филипа Гајића.

Филип је од ње старији 23 године, али им то не представља никакву препреку. Њихова љубав употпуњена је рођењем сина Јоакима 2017. године.

Фото: В. Данилов

 

 

Како је глумица својевремено испричала, њихов син месец дана је био без имена.

- Имали смо муке, никако нисмо могли да се договоримо. Месец после рођења дете није имало име, свако га је звао како је хтео, није га имало ни кад смо кренули да га пријавимо. Пред вратима општине Звездара одлучили смо се за оно које су Филипова деца изабрала. Мада га и даље зове ко како хоће - испричала је Јана за магазин “Глорија”.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

Младој глумици ово је прво дете, док Филип из претходна два брака има још троје наследника.

Наиме, пре него што је срећу пронашао поред Јане, Гајић је био ожењен глумицом Луцијом Шербеџијом, ћерком легендарног глумца Радета Шербеџије.

Луција и Филип венчали су се 2006. године у једном маслињаку у Истри, а наредне године добили су сина Сергеја. Три године касније родила им се и ћерка Анастазија.

- Упознали смо се још док смо били деца. Заједно смо глумили у култној југословенској представи КПГТ-а “Ослобођење Скопја“, са којом смо отпутовали на тромесечну турнеју по Америци. После су нам се путеви разишли. Луција је мене верно чекала 25 година, као Пенелопа Одисеја - рекао је Филип о Луцији једном приликом.

Јану Милосављевић гледали смо и у остварењима као што су "Рањени орао", "Војна академија 5", "Жигосани у рекету", "Државни службеник", "Афтерпарти", "Мотел Нана", "Златни дани".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Горе-доле"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".