Звездан је 2017. године је заједно са четворицом "Пинк Пантера" ухапшен због сумње да је учествовао у пљачки тешкој 1,3 милиона евра.

- Звездан је озбиљан лик у тим криминалним водама, баш ме занима како ће се снаћи међу старлетама, умишљеним криминалцима и осталом фелом. Био је део озлоглашене групације Пинк Пантери. Његово хапшење и лоцирање заједно са осталим члановима трајало је неколико дана. Да би он био приведен пред лице правде, помагали су и људи из Европола и Интерпола. Јасно вам је да није реч о обичном криминалцу. Удруженим снагама су полиције Немачке, Аустрије и Србије тада расветлиле свако њихово кретање, од пљачке јувелирнице до штекова у Немачкој, где су и ухапшени. Не знам тачно колико је провео у затвору, али скоро је изашао и, ето, право отишао у ријалити. Њему је ово чист новац, очигледно је решио да се мане нелегалних радњи - рекао је саговорник "Курира".

Фото: Принтскрин Јутјуб/Zadruga Official

 

Звездан је иначе стари знанац не само српске полиције већ и полиција више европских земаља. Он је био у КПЗ Сремска Митровица, где је провео скоро три године због трговине наркотицима. Ухваћен је у препродаји више од 150 грама хероина.

Трговина наркотицима није једини Славнићев грех. У марту 1998. у београдском клубу "Четири собе" на Дорћолу пуцао је у Оливера Јовановића. Наводно, повод је била свађа око тадашње Славнићеве девојке, певачице Ксеније Пајчин. Од задобијених повреда Јовановић је преминуо 12 дана касније, а Мокин мезимац је ухапшен две недеље после обрачуна у стану пријатеља на Новом Београду, где се крио од полицијске потере. Осуђен је на девет и по година, али му је казна, коју је одлежао у КПЗ Ваљево, амнестијом смањена на осам.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Ухапшен је и 2002. године, кад је за време затворског викенда ударио власника београдског ресторана "Траг" јер му није оставио слободан сто. Прошле године је против њега поднета кривична пријава због напада на полицајце, али и узнемиравање. Њега је комшиница пријавила због пса, а када је земунска патрола дошла да интервенише, напао је и њих. Претио им је и одбијао да покаже личну карту.

 При уласку у "Задругу" открио је шта очекује од свог учешћа у ријалитију.

- Не могу да кажем да сам изашао из анонимности. Због оца сам цео живот у медијима, и решио сам да пробам и ову другу страну. Надам се да ћу бити свој, и промовисати спорт. У Задрузи ћу причати о свом животу и свему што сам проживео. Потрудићу се да промовишем свој живот и да објасним људима да не треба да раде исти што и ја, рекао је Звездан.

Он се похвалио и познанством са Кристијаном Голубовићем, са којим ће имати много заједничких тема у Задрузи.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са свадбе ћерке Мире Шкорић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".