У људској природи је да стално тражимо пречице, а то је нарочито видљиво када се говори о новцу.

А чувено питање гласи: Како да брзо, и ако је могуће, што лакше, зарадимо паре?

И ту на сцену ступају бројни “опробани” начини за привлачење новца.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Колико год да су тешка времена, да бисмо живели у благостању морамо да се фокусирамо и усмеримо мисли у том правцу. Многи езотеричари тврде да је спољни свет резултат наших мисли и зато је могуће све постићи само радом на себи.

Да би се стекло богатство, важан је правилан ментални приступ јер свака негативна мисао, осећај или стање свести спречава улазак доброг у живот.

На жалост, већина људи није свесна чињенице да њихова подсвест одбија материјално благостање. То се, пре свега, односи на негативне мисли попут ”много радим, а мало сам плаћен”, ”не могу то себи да приуштим јер је прескупо, а морам да платим рачуне”, ”плашим се да то узмем јер нећу имати довољно новца до краја месеца”.

Те деструктивне мисли буквално одбијају новац.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ АГРОмедиа

 

 

Како мислиш тако ће ти и бити, пословица је коју сви добро знамо.

Наши стари су веровали да зрно кукуруза - може да послужи као талисман за новац. Потребно је да свуда са собом носите ово зрно. За остварење тог циља може да послужи и осушени букетић луцерке који треба да окачите на улазна врата ако желите да цела породица има довољно новца.

Ипак, како бисте били сигурни и заиста привукли новац, потребно је да тако и мислите, размишљате и почнете да верујете да имате онолико колико желите. Боље ћете се осећати, а чим се то деси, паре ће почети да се сливају у ваш џеп.

Бар тако кажу стара веровања.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".