U ljudskoj prirodi je da stalno tražimo prečice, a to je naročito vidljivo kada se govori o novcu.

A čuveno pitanje glasi: Kako da brzo, i ako je moguće, što lakše, zaradimo pare?

I tu na scenu stupaju brojni “oprobani” načini za privlačenje novca.

 

Foto: Profimedia

 

 

Koliko god da su teška vremena, da bismo živeli u blagostanju moramo da se fokusiramo i usmerimo misli u tom pravcu. Mnogi ezoteričari tvrde da je spoljni svet rezultat naših misli i zato je moguće sve postići samo radom na sebi.

Da bi se steklo bogatstvo, važan je pravilan mentalni pristup jer svaka negativna misao, osećaj ili stanje svesti sprečava ulazak dobrog u život.

Na žalost, većina ljudi nije svesna činjenice da njihova podsvest odbija materijalno blagostanje. To se, pre svega, odnosi na negativne misli poput ”mnogo radim, a malo sam plaćen”, ”ne mogu to sebi da priuštim jer je preskupo, a moram da platim račune”, ”plašim se da to uzmem jer neću imati dovoljno novca do kraja meseca”.

Te destruktivne misli bukvalno odbijaju novac.

Foto: Printskrin/Jutjub/ AGROmedia

 

 

Kako misliš tako će ti i biti, poslovica je koju svi dobro znamo.

Naši stari su verovali da zrno kukuruza - može da posluži kao talisman za novac. Potrebno je da svuda sa sobom nosite ovo zrno. Za ostvarenje tog cilja može da posluži i osušeni buketić lucerke koji treba da okačite na ulazna vrata ako želite da cela porodica ima dovoljno novca.

Ipak, kako biste bili sigurni i zaista privukli novac, potrebno je da tako i mislite, razmišljate i počnete da verujete da imate onoliko koliko želite. Bolje ćete se osećati, a čim se to desi, pare će početi da se slivaju u vaš džep.

Bar tako kažu stara verovanja.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".