Оно по чему ће председник Скупштине Србије памтити 2021. годину јесте нова животна улога: 

‒ Постао сам ујак. То је највећи догађај за нашу породицу, који смо дуго чекали. Ленка је стигла и одмах постала миљеница. А поносна је и она на мене. Гледа ме на телевизији и препознаје, па се оглашава кад год ме види, као да хоће нешто да ми реплицира - рекао је Дачић, а преноси "Хелло".

Фото: АТА имагес

 

Ивица и Ема се  разликују по избору професије. Емица се посветила уметности, док је Ивица предан политици. Емица је завршила чак два факултета, педагогију и глуму, а последњих година запослена је у једној компанији.

Фото: Фејсбук принтскрин/Емица Дачић

 

Сестру Ивице Дачића гледаоци су запазили по улози из серије ''Породично благо'', у којој је играла секретарицу судије Љубомира Старчевића Риса, Зорицу. Судију је тумачио Бранислав Лечић. Такође је остварила низ мањих улога у серијама ''Стижу долари'', ''Мирис кише на Балкану'', ''Јелена'' а није је заборавила ни позоришна публика.

У марту прошле године Емица је, у 48. години, на свет донела ћерку Ленку. Порођај је протекао у најбољем реду, али је месец дана раније живот сестре Ивице Дачића и нерођене бебе, као и госпође Јелисавете Дачић, био у великој опасности, преноси "Хелло"

Пожар у комшилуку који је избио у близини њиховог породичног стана на Звездари се брзо ширио, али су сестра и мајка шефа српског парламента, као и остали станари зграде, на време евакуисани. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".