Ono po čemu će predsednik Skupštine Srbije pamtiti 2021. godinu jeste nova životna uloga: 

‒ Postao sam ujak. To je najveći događaj za našu porodicu, koji smo dugo čekali. Lenka je stigla i odmah postala miljenica. A ponosna je i ona na mene. Gleda me na televiziji i prepoznaje, pa se oglašava kad god me vidi, kao da hoće nešto da mi replicira - rekao je Dačić, a prenosi "Hello".

Foto: ATA images

 

Ivica i Ema se  razlikuju po izboru profesije. Emica se posvetila umetnosti, dok je Ivica predan politici. Emica je završila čak dva fakulteta, pedagogiju i glumu, a poslednjih godina zaposlena je u jednoj kompaniji.

Foto: Fejsbuk printskrin/Emica Dačić

 

Sestru Ivice Dačića gledaoci su zapazili po ulozi iz serije ''Porodično blago'', u kojoj je igrala sekretaricu sudije LJubomira Starčevića Risa, Zoricu. Sudiju je tumačio Branislav Lečić. Takođe je ostvarila niz manjih uloga u serijama ''Stižu dolari'', ''Miris kiše na Balkanu'', ''Jelena'' a nije je zaboravila ni pozorišna publika.

U martu prošle godine Emica je, u 48. godini, na svet donela ćerku Lenku. Porođaj je protekao u najboljem redu, ali je mesec dana ranije život sestre Ivice Dačića i nerođene bebe, kao i gospođe Jelisavete Dačić, bio u velikoj opasnosti, prenosi "Hello"

Požar u komšiluku koji je izbio u blizini njihovog porodičnog stana na Zvezdari se brzo širio, ali su sestra i majka šefa srpskog parlamenta, kao i ostali stanari zgrade, na vreme evakuisani. 

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja pevačice Marije Mikić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".