Фолк звезда Лепа Брена на естрадној сцени суверено “господари” већ 41 годину.

Брена већ четири деценије пуни све концертне просторе у којима наступа. Мало пре наступа певачица је сумирала утиске о летњој сезони те открила да ли ће ускоро оженити синове, те да ли прижељкује да постане бака.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Ова сезона је била предивна. Направићу један кратак видео да се захвалим онима који ме воле и који ме свих ових година подржавају. Добро смо се одморили, крећемо у како ви кажете јесењу сезону а ја кажем у 41. годину овог мог посла који ме држи у пуној топ форми. Биће ту доста новитета пред крај овог месеца. Припремам са мојим тимом један пројекат који је везан за лепоту жена без обзира на године и килограме. То је оно што је важно да су све жене лепе без обзира колико година имају и колико килограма. Ускоро ћемо правити једну лепу промоцију и бавицемо се женском лепотом. Не правим никакве нове песме. Чекам да композитори после ове короне мало добију инспирацију, да мало живну, да се нешто деси, да направимо нешто лепо и паметно чега се неће ни они стидети а што ћу ја моћи својом емоцијом просто да изнесем - рекла је Брена за Телеграф и открила да ли се њен син Виктор верио.

Фото: Инстаграм принтскрин/lepa_brenaa_fp

 

 

– Није то био Виктор то је био његов јако добар пријатељ. Са леђа јако личе али није истина – открила је фолк звезда и признала да ли прижељкује свадбу синова.

– Викторову свадбу још не прижељкујем, али можда Стефанову да – била је искрена Брена која је прокоментарисала и спекулације да је њен син Стефан окончао везу са дугогодишњом девојком.

– Не знам, верујте ми. Ко са ким раскида и шта они раде. Ја сам мама која не пратим сва та збивања. Они су млади момци и мислим да ће по неком реду, некој култури и неком васпитању који имају да ће нас упознати са својим изабраницом онда када буду они сматрали да то треба да се деси. До тада нека се забавља и девојка и они, нека уживају, нека пробају. Не ваља се женити одмах, а поготово не пре тридесете. Значи, важно је и за мушкарце и за жене – изјавила је и признала да ли прижељкује да постане бака.

– Ја имам троје унучади да тако кажем. Од моје рођене сестре Факете ћерка Мајда има двоје деце Доминика и Викторију. Тако да сам ја бака већ одавно. Са Акијем сам нова бака, мада ја кажем да сам ја супруга од деде. Аки има баку преко очеве стране, има баку преко мајчине стране и још неких разних варијанти тако да сам ја увек резервна бака – рекла је шаљиво Брена па открила како успева да усклади пословне обавезе са породичним.

Фото: АТА имагес/В. Данилов

 

 

– Због свега што нам се десило 1991. године, ја сам раздвојена од моје сестре и од породице. Фактички, пуних 28 година. Јако сам срећна када је она ту. На неки начин сам усамљена. Цео живот сам провела са мушкарцима музичарима. Од моје 19. године када сам почела да студирам одмах сам почела и да певам и била сам одмах одвојена од породице. Ипак, човеку фали крвно сродство, фали му фамилија. Тако да сам најсрећнија на свету када ми је породица на окупу, ја сам једна врло фамилијарна особа – каже Брена и додаје:

– Ту љубав коју сам добијала од публике била је мој животни извор моје снаге и моје енергије, али када сте код куће треба вам неко ко је ваше баш право крвно сродство. Јако сам срећна када ми дође и Мајка и Доминик и Викторија. Филип много ради, Александра много ради, ја исто пуно радим тако да ти тренуци када смо ми некако на окупу су вредни. Сви радимо и ја што сам старија поново упадам у неку колотечину где се ради све више и више а деца су већ одрасла и много ми недостаје тај жамор у кући, њихови уласци, изласци, па чак и ти касни доласци јер сада свако живи у свом простору а ми живимо у простору где су све њихове собе празне и то ме на неки начин растужује да ћу морати да одем у неки мањи простор и да не обилазим те празне собе где су они били – рекла је искрено фолк звезда.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".