Певачица и њен изабраник Тони већ неколико дана уживају у лепотама Венеције, што је она забележила прелепим фотографијама. 

Драгана је на свом профилу поделила компилацију слика на којима се види како ужива шетајучи се трговима и мостовима Венеције.

 

 

Поред италијанског града, Драгана је овог лета посетила и Младиве, како она каже најлепше место на свету.

Слике са ове чаробне дестинације одушевиле су певачицине фанове јер су коначно Драгану видели у нешто опуштенијем издању.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/драгана_мирковиц

 

 

Слике које су свима посебно запале за око биле су једна на којој је Драгана огрнута само бадемантилом, и друга на којој певачица позира у једноделном купаћем јарко црвене боје.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/драгана_мирковиц

 

 

Испод слика наше славне фолк певачице низали су се коментари попут "Ти си супер жена", "Лепа до бола", "Излгледаш супер краљице"...

Фото: Принтскрин/Инстаграм/драгана_мирковиц

 

 

Подсетимо, певачица није поборник оваквог начина експонирања па је тако једном приликом изјавила како њу никада нећемо видети у купаћем костиму.

- Постојим 34 године на естради и никада нико није имао моју слику у купаћем костиму. Када су ме звали да се сликам, ја сам то увек одбијала. Нисам манекенка и као певач сматрам да не треба да се сликам у купаћем костиму. Мени је то било непријатно, искрено - рекла је Драгана једном приликом у емисији "Ексклузивно".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".