Pevačica i njen izabranik Toni već nekoliko dana uživaju u lepotama Venecije, što je ona zabeležila prelepim fotografijama. 

Dragana je na svom profilu podelila kompilaciju slika na kojima se vidi kako uživa šetajuči se trgovima i mostovima Venecije.

 

 

Pored italijanskog grada, Dragana je ovog leta posetila i Mladive, kako ona kaže najlepše mesto na svetu.

Slike sa ove čarobne destinacije oduševile su pevačicine fanove jer su konačno Draganu videli u nešto opuštenijem izdanju.

Foto: Printskrin/Instagram/dragana_mirkovic

 

 

Slike koje su svima posebno zapale za oko bile su jedna na kojoj je Dragana ogrnuta samo bademantilom, i druga na kojoj pevačica pozira u jednodelnom kupaćem jarko crvene boje.

Foto: Printskrin/Instagram/dragana_mirkovic

 

 

Ispod slika naše slavne folk pevačice nizali su se komentari poput "Ti si super žena", "Lepa do bola", "Izlgledaš super kraljice"...

Foto: Printskrin/Instagram/dragana_mirkovic

 

 

Podsetimo, pevačica nije pobornik ovakvog načina eksponiranja pa je tako jednom prilikom izjavila kako nju nikada nećemo videti u kupaćem kostimu.

- Postojim 34 godine na estradi i nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvek odbijala. Nisam manekenka i kao pevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno, iskreno - rekla je Dragana jednom prilikom u emisiji "Ekskluzivno".

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".