Кија Коцкар доживела је велику популарност када је у прву сезону Задруге ушла како би покушала да спасе свој брак са евачем Слобом Радановићем, који ју је тада преварио са Луном Ђогани.

Коцкарева је боравак завршила победом, након тога се и развела, а потом упловила у музичке воде и изградила успешну музичку каријеру. Сада је за медије сумирала своје утиске о учешћу у Задрузи, али и свему што се након њега променило.

- Није ми Задруга преокренула живот већ други људи и животне околности. Али је Задруга била место збивања. Добила сам позив још пре почетка, али сам одбила јер ме такав формат није занимао. После сам ушла због свог живота, остало је историја. Никад нисам помислила чиме ћу се бавити јер се живот мења преко ноћи. У то сам се уверила. Као што се мења и ван Задруге - објаснила је Кија.

Фото: АТА имагес

 

 

Потом је коментарисала и своју победу, али и наредне тријумфе и сезоне, те истакла да се остали пласмани врло разликују од њеног.

- Хвала народу који је гласао. Сто посто сам заслужила у сваком смислу. Није ми победа била битна али свакако је била потврда. Не видим ко би други требао да победи у том тренутку - истакла је.

- Наравно. Задруга 1 је била природна и ми смо заиста тамо живели, нисмо се играли ријалитија. Нико није имао услове, нисмо знали за фанове и ретко смо имали неке инфо из спољног света. Већином дезинформације. Било је више афирмисаних људи, више забаве, мање свађа. Ништа није било на силу - објаснила је за Пинк.рс.

Овога лета Кија је "пунила батерије" у Црној Гори, одакле је пратиоце свакодневно чашћавала голишавим фоткама са плаже.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".