Далила, какав је теби осећај када седиш преко пута Филипа, питао је водитељ.

- Доста сам ситуација преживела, а нисам била свесна кад сам изашла. Није ме занимало шта се дешавало у "Задрузи". И онда је кренуло да се дешава све што се дешавало и када сам дошла кући и одгледала, ја сам само рекла: "Је л' си имала ти очи и уши? Шта си себи допустила?". Рекла сам да није то то и није било вредно апсолутно ичега, али исто тако нисам неко ко се каје. Спортске поздраве можеш имати са неким ко није повредио ни тебе ни твоју породицу, него сте на терену. Не, нећу му никада моћи опростити, драго ми је да размишља у правцу да ми неће пружити руку, јер му никада не бих узвратила, рекла је Драгојевићка у емисији "Народ пита".

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Да будем искрен. Ти шлагери могу да прођу код неких њених папака, то код мене, види...Ти знаш да сам ја стрептомицин за све те будале из ријалтија, а камоли Далилу. Ми смо свесни били тих сцена, гледали смо их и у "Задрузи", а и ми заједно. Све ово напољу што ради, алкохол, изласци, убацио се Цар.

- Да, јеси ме прекидао! Нек се брину они са кога они скачу, па се брину на кога Далила скаче. Где они скачу и куда? А питање је на какве профиле скачу. Мене су твоји уходили, додала је Далила.

- Ја причам о теби, да си ме ти уходила, рекао је Цар.

- Дајте ми доказ да сам ја некога уходила. Овај дечко је код мене блокирам од дана кад смо раскинули. Ја од кад сам изашла, знаш колоико је увреда изнето на мој рачун, драла се Далила.

- Рекао сам јој да оде. После тога је било претњи, ја сам снимио, рекао је Цар.

- Од дана када је Далила отишла од Филипа, није добио ни једну поруку. Он је мени слао поруке наводно јер је чуо да сам лоше. Ма*ш клошару, заборави овај број! Ти си за мене дно дна! Не само он, него већина када им дају аплауз када неко прича лоше о мени, а они помисле да иду у висине јер су мене понизили. Далила је за вас све измислила свет, за мене сте ви нико и ништа. Нема за шта кер да вас уједе. Паре што сте зарадили потрошили сте на проститутке, на тај криминал, а људи на сплаву им само лупе ћушке. Знаш шта су радили у Хрватској?, рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Како ако се она не бави мојим животом и не уходи ме, зна све, рекао је Цар.

- Не постоји наша заједничка група коју ја пратим, блокирани су, урлала је Драгојевићка.

- Шта се имаш извињавати, врати им паре које си им узела...Живи на корист, да да ону ствар како би јој купили ролекс. То су моралне наказе данашњег друштва. Она је плакала због свог оца, а није провела два дана све заједно са оцем, рекао је Цар.

- Битно је да никада нисмо обијали киоске, ваћарили жене за паре и остало. Ја никоме новац нисам отела, него сам добила на поклон. Цриквеница није велика, Опатија, Ријека, имамо ми много момака који много знају о тим староседеоцима из Цриквенице, рекла је Далила.

- Хоћеш се угасити, шта си се успал**а толико, рекао је Цар.

- Он је блокиран, Дејан је блокиран, шта ће ми, рекла је Далила.

- Зна се ко има лажне профиле..., рекао је Цар.

- Човек нема возачку, па хоће мени нешто да каже. Колико сам их променила, ја сам себи обезбедила бар нешто, рекла је Далила

- Ја што обезбедим, не морам да сликам. Чиме се бавиш? Како зарађујеш, питао је Цар.

- Уживам у животу, зарадила сам довољно, рекла је Далила.

- Чека неког Гринга да је негде одвезе, да му да ону ствар, рекао је Филип.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша прославља 44. рођендан у Дубаију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".