На граничном прелазу Батровци, на излазу, теретњаци се задржавају три сата, док на осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Путеви Србије упозоравају возаче да ће се данас до 15.00 часова изводити радови на обележавању линија на левој коловозној траци на деоници Уб - Лајковац, у смеру ка Сурчину.

У зони радова за саобраћај су наизменично заузете возна и претицајна трака, а радови су обезбеђени саобраћајном сигнализацијом и опремом.

У току су радови на постављању хоризонталне саобраћајне сигнализације који ће трајати до 9.септембра на ауто-путу Е-75, на делу петља Ласта - петља Добановци, у смеру ка Београду.

И на деоници петља Суботица Југ - петља Жедник, у смеру ка Новом Саду одвијају се радови до 16. септембра, па ће за саобраћај бити затворена претицајна трака.

Радови на рехабилитацији на потезу Мајданпек-Рудна глава изводиће се до 1. новембра, док ће се радови на реконструкцији деонице Косјерић - Варда - Костојевићи одвијатати до 30. новембра.

На деоници Аљиновићи - Сјеница - Нови Пазар, у месту Штаваља сутра ће бити обустављен саобраћај због асфалтерских радова, а алтернативни пут је Дуга Пољана - Карајукића Бунари - Раждагиња - Сјеница.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".