Она је тада открила да је на самом почетку доживела велику непријатност и да то непријатно искуство никада неће заборавити.

"Било је више таквих, али једна ситуација је била много непријатна. Певала сам на свадби са оркестром из Петровца на Млави са којим сам много тога радила. Када сам ушла под шатру пришао ми је један човек, за кога нисам знала ко је, и почео да ме вуче за рукав према врху софре, тако да сам се саплитала. Када смо дошли до стола где су седеле најважније званице и млада и младожења рекао ми је: "Хајде, пењи се на сто!" Одговорила сам му: "Знате, ја се не пењем по столовима!" Он је навалио на сто, и на сто. Када сам одбила гурнуо ме је и рекао: "Отерајте је кући!" Погледала сам га и почела да трчим између редова плачући", испричала је певачица, а онда додала да су је момци из оркестра у којем је певала молили да остане и да не одлази са забаве.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novo jutro

 

"Момци из оркестра су ме зауставили и молили да останем. Покушавали су да ми објасне да је тај човек младожењин деда и да је попио, те да је већ било нормално да се људи пењу по столовима и клупама. Међутим, мени нико није рекао ни добар дан, већ ме је деда вукао као врећу. Ја сам се неколико пута попела на сто али зато што сам ја то хтела. Мени не може нико да нареди да се пењем на сто и то не дозвољавам никоме. Не постоји новац за који ћу да се пењем. То радим једино за џабе", додала је Гоца која је ипак истрајала до краја. Она је наиме, на весељу остала, чак се и у једном моменту попела на сто.

Фото: РТС принтскрин

 

"Била сам нерасположена, али сам певала до шест ујутру, уместо до два, какав је био договор. У шест су остали само млада, младожења и њихова породица, а како је била јесен сви су цвокатали од зиме и молили су деду да иде да спава. Међутим, он је говорио још ову песму и још ову песму. Толико сам већ била бесна, љута и уморна, да када је певач запевао "...и док иде низ улице слушам њене ципелице", прво сам бацила машну са косе, па сам почела да скидам мантил и онда да степујем ципелама. Уопште не знам зашто сам то урадила. На крају сам изула и ципеле. Деда се тада први пут насмешио и повикао - Стоп. Пружио ми је руку и рекао: "Па ти си, у ствари, дивна!" Питала сам га да ли је требало све да поскидам, да би он схватио да сам дивна. То ми је био најтежи и најпонижавајући моменат у професији", завршила је своју причу Гордана Лазаревић.

(Гранд онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".