Певачица Гоца Лазаревић у својој емотивној исповести открила је до сада непознате детаље о њеном бившем супругу Милутину Поповићу Захару!

Признала је да је бившем мужу Милутину Поповићу Захару служила као пробна трака, те да је на њој све испробавао. Терао ју је да отпева сваку песму коју напише да би је он касније продао другим извођачима.

Наиме, Гоца и Захар су скоро деценију уживали у љубави, а након тога су се развели и прекинули сваки контакт. С временом је све дошло на своје, па су сада у коректним односима. Певачица каже да никада није желела да буде превише позната, али да ју је Захар терао.

Фото: дј.голл

 

 

- Мој бивши супруг Захар јесте композитор, али никад нисам тражила да мени све песме прави. Била сам му пробна трака, на мени је све испробавао кад напише, али никад нисам посегла ни за једном песмом. Песму "Видовдан" је написао за Весну Змијанац, али она је није хтела. Није хтела да угрози југословенску популарност, па сам је ја узела. Весна је популарнија била од мене, а није хтела да пева. Та песма је данас мој заштитни знак - каже Гоца и додаје да једну песму никада неће прежалити, те да се каје цео живот што тада није послушала Захара.

- Мени није важно да будем превише популарна, само сам захвална богу што сам здрава, што имам дивну децу и што сам пропутовала цео свет. Било ми је жао што нисам отпевала "Иванова корита". Молио ме је Захар да певам, рекла сам да ми се не свиђа песма, није је хтела ни Мерима, па је после неко наговорио да прихвати. Сада се кајем што га нисам послушала.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kurir

 

 

Гоца је причала о својим песмама, за које тврди да нису за дискотеку, али да су за сва времена. Каже да никада није јурила паре, већ да је одувек певала оно што жели, а не оно што мора.

- Никада нисам била у тренду и превише популарна певачица, али су моје песме у тренду и певају се деценијама. Нисам јурила каријеру и популарност. Певам сад, поред осталог, и на 18. рођенданима. Скоро је била ситуација да се само слуша туц-туц и одједном устајем и крећем са својим песмама. То је био хаос, сви су скочили, поготово омладина, и сви су певали углас са мном - каже Лазаревићка и додаје да је покушавала да мења жанрове, да експериментише, али да јој није полазило за руком, да се увек враћала свом стилу:

- Хоћу да кажем да су љубав и добре песме увек у моди. Моје песме нису за дискотеке, али су за сва времена. Сви мисле да ја форсирам и певам традиционалну музику. Није тачно да нисам покушавала да експериментишем с другим жанровима, али једноставно ово ми највише лежи. Сада певам неке жанрове од којих не могу да зарадим превише, али их певам од срца и то ми је довољно. Певам фадо португалске и шпанске песме и тако даље. Причали су ми да ту нема пара, али нема везе. Ја сад не морам ништа да радим. То што певам је за моју душу, а кад ми треба пара, ја сам стара Гоца и певам онако како певам.

Моја деца никада нису волела моје песме

Моју децу нико није малтретирао јер имају познате родитеље, али они су нам увек замерали што смо много радили. Имали су проблема јер смо им недостајали. Причали су: "Мама се дотерала и отишла да пева." Причали су да ми је лепше тамо него са њима. То ме цео живот болело. Никад нису ни волели моје песме, можда само неколико балада. Мислим да верују да нису направили у животу оно што смо ми, али ако мене питате, више су од мене. Завршили су факултете, ја нисам, раде нон-стоп и деца су за пример.

Кад возим, једна, кад не возим, иду две ракијице

Иако се прича да певачи много пију, шта већ све не, ја нисам таква. Попијем ракијицу, две и то ако не возим. Ако возим, једну чашицу! Певачи умеју да се опијају пред тезге, али не питајте ме за имена, не смем да кажем. Нисам боемски тип, не могу да седим сатима и пијем, за мене је то губљење времена. Певам највише концерте и ту бакшиша нема. Ја кратко певам јер немам превише својих песама.

(Република.рс)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".