Нелин супруг Владимир који је по занимању музичар, изјавио је да брачни живот на почетку није био лак: 

- Кад смо започињали заједнички живот, прогнозе баш и нису биле неке, да будем искрен. Она млада, талентована глумица тек на почетку каријере, ја у том тренутку већ афирмисани музичар, који је управо напустио рокенрол и одлучио да буде, замислите, композитор примењене музике у Србији деведесетих. Можете мислити колико је то у оном лудилу, беди и примитивизму деведесетих деловало перспективно. Међутим, ми се на то нисмо обазирали, били смо вредни и упорни, веровали смо једно у друго и ето нас данас овде где јесмо - говорио је Владимир својевремено о њиховој љубави.

 

 

Пар је дошао да увелича свадбу своје млађе колегинице Ање Мит, а многи су коментарисали Нелин изглед. Чини се да време стоји за њих двоје.

Нела је обукла црну хаљину са дугим наранџастим огртачем, док се њен супруг Владимир одлучио за опуштеније издање. Обукао је класичну црну мајицу и фармерке. Композитор изгледа фантастично, а његов стил подсећа на младалачке године и дане кад је музика била јако битна ставка у животу просечног становника.

 

 

Нела је једном приликом говорила и о проблемима у браку, те кризи кроз коју су прошли и они, као и многи други парови.

- Имали смо озбиљну кризу, свако ко каже да није имао кризе у браку лаже. То спада у домен приватности, па не волим да причам о томе. Ја сам по природи толерантнија, па самим тим и попустљивија. То су најчешће глупости неке око којих се посвађамо - истакла је Нела пре неколико година.

Нелина заова је глумица Сузана Петричевић са којом се одлично слаже, а заједно су радиле на представи ''Пластика''. 

(Глоси)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Радивоје Буквић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".