Међутим, њих четири одабрале су за мужеве пилоте.

Последња у низу која је изгоборила субонсно "да" пилоту је глумица Ања Мит. Наиме, она и њен изабраник Огњен Весић изговорили су судбоносно да пред Богом у цркви Свете Тројице у Земуну, а потом и пред најближим кругом пријатеља.

Фото: АТА имагес

 

Она је једном прилиокм открила да је њу и Огњена спојио управио авион.

"Упознали смо се на снимању емисије коју сам тада водила. Имала сам задатак да летим авионом, а он да управља јер је пилот. Била је то љубав на први поглед и лет који ћу заувек памтити. После свега пар месеци везе почели смо да живимо заједно и увелико причали о следећем кораку, браку", рекла је Ања.

Певачица Невена Божовић дуго је крила везу са црногорским пилотом Николом Ивановићем. Њихову љубав крунисали су браком, а недавно су добили ћерку Анику.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nevenabozovicofficial

 

"Веза са Николом је нешто драгоцено што ми се десило, и заиста сам срећна. Ово је први и последњи пут да ћу причати о емотивном животу, а што се тиче претходних мушкараца са којима су ме повезивали, то сам увек демантовала и нема потребе да се прави велика фама", рекла је она.

Фото: Инстаграм принтскрин/nevenabozovicofficial

 

Познато је да кад није у ваздуху, Никола Ивановић обавезно проводи време негде поред воде или на пробама са својим оркестром. Осим чињенице да је власник угоститељског објекта, пре неколико година постао је капетан црногорске националне авиокомпаније, први из Будве, што у шали посебно воли да нагласи. Интересантно је да се није определио за неку професију везану за море, као већина његових суграђана.

Бивша чланица групе "Неверне Бебе", певачица Горица Поњавић, која је била у бенду од 1997. до 2003. године, повукла се из јавности када се удала. Наиме, она се удала за пилота, и након тога напустила је Србију. Данас живи на Флориди и не бави се музиком, већ се посветила породици и ћерки.


Водитељка и новинарка телевизије Пинк, Гордана Гоца Узелац, верила се на Кипру, где је на одмору са својим партнером, који је такође пилот по занимању.

Фото: В. Данилов

 

Гоца је заблистала од среће и показала прстен који јој је поклонио изабраник и посветила му емотивну поруку.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/gordanauzelac

 

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".