Nelin suprug Vladimir koji je po zanimanju muzičar, izjavio je da bračni život na početku nije bio lak: 

- Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo - govorio je Vladimir svojevremeno o njihovoj ljubavi.

 

 

Par je došao da uveliča svadbu svoje mlađe koleginice Anje Mit, a mnogi su komentarisali Nelin izgled. Čini se da vreme stoji za njih dvoje.

Nela je obukla crnu haljinu sa dugim narandžastim ogrtačem, dok se njen suprug Vladimir odlučio za opuštenije izdanje. Obukao je klasičnu crnu majicu i farmerke. Kompozitor izgleda fantastično, a njegov stil podseća na mladalačke godine i dane kad je muzika bila jako bitna stavka u životu prosečnog stanovnika.

 

 

Nela je jednom prilikom govorila i o problemima u braku, te krizi kroz koju su prošli i oni, kao i mnogi drugi parovi.

- Imali smo ozbiljnu krizu, svako ko kaže da nije imao krize u braku laže. To spada u domen privatnosti, pa ne volim da pričam o tome. Ja sam po prirodi tolerantnija, pa samim tim i popustljivija. To su najčešće gluposti neke oko kojih se posvađamo - istakla je Nela pre nekoliko godina.

Nelina zaova je glumica Suzana Petričević sa kojom se odlično slaže, a zajedno su radile na predstavi ''Plastika''. 

(Glosi)

BONUS GALERIJA: Radivoje Bukvić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".