Далила је приликом гостовања у емисији "Народ пита" открила и шта она сматра да је исправно као и шта ће у будућности бити са њеним презименом.

- Је л’ те није срамота да носиш презиме Драгојевић? Мене би било – питала је гледатељка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official, Профимедиа

 

- Није ме срамота. Та особа од које носим презиме, није ми ништа лоше урадила до изласка из ријалитија, када је почео да прича све оне будалаштине. Сматрам да мој развод можда није био на леп начин, али мислим да је у реду да се разведем ако немам емоције према њему. Дајте ми једну кућу где нема свађе и расправе?! Ја носим своју кривицу и мислим да сам осуђена онако баш баш брутално. Као да сам ушла у сваку кућу и раставила их све од мужева, оставила му децу гладну, а не ово! Остварио је себи циљеве које је планирао и остало. Ја сам трпела некога поред себе да се понаша најмонструозније. То је моје бреме! У животу ми је јако лепо, са својим проблемима се борим, са неким прошлим сам се изборила и сада могу да кажем да сам срећна и да ме ништа осим драгог Бога неће зауставити – рекла је Драгојевићка.

- Ја ти честитам и сматрам те победником. Требаш да се захвалиш драгом Богу што те је одвојио од таквог човека. Оно што је мене највише узнемирило, а то је гостовање у "Народ пита", а то је када је рекао гледатељки: "Желим ти једног Зорана Марјановића у кући" – рекла је гледатељка.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".