Бојана је за ову прилику одабрала "малу црну хаљину" с дубоким деколтеом, а стајлинг је употпунила црним чизмицама с отвореним прстима и сивом торбицом, док је косу увила у благе таласе.

Фото: АТА имагес

 

Иако су многи очекивали да ће коначно показати свог изабраника, с којим је добила сина Најду, она то ипак није учинила, због чега су многи разочарани.

Глумица је дошла у друштву пријатељице, али осмех с лица није скидала.

Иначе, глумица је тек недавно открила за јавност које је име дала сину, иако се породила пре скоро годину дана.

Фото: АТА имагес

 

"Када смо мој партнер и ја сазнали да ћемо постати родитељи, договорили смо се да он бира име за девојчицу, а ја за дечака. Не знам зашто, али он је био уверен да ћемо добити ћерку, па је рачунао да ће смислити име. Међутим, стигао је дечак. (смех) Прво моја мама, а затим и сви који ме познају, питали су: 'Откуд ти то Најда?' Нисам знала шта да одговорим јер ни сама не знам како ми се створило у мислима. Кад сам га укуцала, сазнала сам да је то старо српско име које се више не даје, али је углавном помињано - Најдан. Касније смо се сетили да је Најда надимак певача групе 'Смак', што нам је супер звучало", испричала је глумица.


"Прво му је било чудно, али се и њему допало. Јесте необично, али нама одавно није. Сада не бисмо могли да замислимо да се Најда другачије зове. У почетку ме је нервирало што ме је већина људи питала шта име значи. У неком тренутку почела сам ја њих да питам: 'А шта значи Марко или Милош'? Та имена 'значе' исто колико и Најда, само смо их више пута чули, па нам звуче обично", искрена је била Бојана за поменути магазин. Старо српско заштитно име настало од корена речи "нађен" тј. старог глагола "најден". Некада је био обичај да се дете остави на путу, обично на раскрсници и да буде ту нађено те да се тако прекине са болестима и умирањем у породици. Случајни пролазник био онда био и кум и крстио дете, а детету се давало име Најден, Најдан или Вук.

(Hello)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".