Финансијски статус

Кроз историју, о мушкарцима се често процењивало на основу њиховог имовинског стања – сетимо се само да је дуго "добром приликом" сматран неко ко није нежан, пријатан, пажљив већ само имућан. Због тога не чуди што мушкарци понекад умеју да се представе богатијима него што јесу, али то данас није везано искључиво за пол, па тако и девојке понекад умеју да се труде да оставе утисак да су имућније.

Последњи раскид

Никоме није пријатно да на првом састанку чује да је особа која му се допада била у вези до пре само пет дана, зар не?

Зато није необично да неко тврди да му се последњи раскид догодио одавно и да је све то време био сам. Уколико бивши дечко или девојка дефинитивно више није у његовом или њеном животу, то свакако није нешто о чему треба бринути превише!

Фото: Профимедиа

 

Животна ситуација

Многи нису одушевљени тиме што живе с родитељима или цимерима, па није необично да неко овај детаљ прикрије на првом састанку. Ипак, то спада у ствари које се разоткрију врло брзо.

Посао

Сваки посао који се ради вредно и одговорно је посао за понос, али сведоци смо да понекад, желећи да се прикажемо квалитетнијима, умемо да се нахвалимо и представимо као да радимо нешто много важније.

Ипак, оно што је најимпресивније свакако је искреност, па треба проценити колико особа с друге стране стола преувеличава.

Стварне намере

Безброј пута догодило се да се неко представља као особа која жели стабилну везу, само да би се испоставило да је у том тренутку живота интересује искључиво – секс. Уколико сте и ви заинтересовани за то, најважније је бити искрен о намерама, али ако планирате нешто озбиљније, обратите пажњу на ситнице које одају шта стоји иза сваке речи.

БОНУС ВИДЕО:

(Glossy)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".