Ћерка Мире Шкорић коју је добила у браку са хирургом, доктором Васом Јеремићем, живи повученим животом далеко од очију јавности и бави се сасвим другачијом професијом од своје познате мајке, а данас је посебан дан за лепу Милицу која је са својим дугогодишњим изабраником Себастијаном стала на "луди камен".

Гала прослава уприличена је у једном познатом београдском ресторану, уз присуство многобројних пријатеља и чланова породице, а поносна мама која је стигла међу првима вешто је избегла фоторепортере.

Креатор Бата Спасојевић који је близак породици пожелео им је путем "Инстаграма" најлепше жеље.

- Данас је ваш дан сунцем окупан. Пуно среће желим - написао је Бата уз незаобилазна срца.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bataspasojevicindividual

 

Декорација ресторана у коме се венчала ћерка Мире Шкорић је беспрекорна, за столовима преовлађују тонови беле боје, а први гости пристижу.

Међу првима је стигао Лав Пајкић, који је младожењин добар пријатељ, као и супруга Саше Матића, креатор Бата Спасојевић, Ивица Дачић, Зорица Брунцлик и Кемиш, фризер Мистер X са унуком Ане Бекуте, Александар АнтиЋ бивШи министар, Милица Јокић и син Ивице Дачића...

Милица је одлучила да студира Медицински факултет, а за разлику од познате маме, она никада није волела да се експонира у медијима.

Фото: АТА имагес

 

- Милица не воли медије и јавни живот, али ме подржава у свему. Када је била мала, могла сам да је преварим за неко сликање или одлазак у ТВ емисију, али сада заиста не могу да утичем на њене одлуке, доноси их сама. Уз помоћ породице сам успела да ускладим посао са мајчинством - рекла је Шкорићева једном приликом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Ћерка Мире Шкорић током пандемије коронавируса радила је у ковид болници у Батајници, а Мира је истакла колико је поносна на њу.

- Најпоноснија сам мајка на свету, никада нисам сумњала у њу. Као мала се играла са тим стварима, повукла је на оца. Има љубав према науци, уписала је докторске студије. То је њено занимање, њен позив, али увек ја бринем. Сад се виђамо на 15 метара, нема загрљаја, нема љубљења, ништа - испричала је Мира током короне.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са венчања - Мира Шкорић и Василије Васа Јеремић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".