Мира Шкорић је дуги низ година на естради, а иако је знамо као црнку, дуге косе, није увек било тако. Певачица је често експериментисала са изгледом, па се сада осврнула на те дане.

Фото: Душан Мишић

 

Она је, наиме, у једном тренутку чак била и плавуша!

- То је један неуспели покушај да будем плавуша! Не знам ни што сам то урадила. Удала сам се '95. година, била сам у другом стању са Милицом и једноставно сам хтела неку промену која је срећом трајала веома кратко - присетила се Мира и додала да је плавуша била свега пар месеци, а онда брже-боље уклонила боју која јој се није ни допадала.

- После сам се ошишала скроз на кратко, јер сам толико оштетила косу да сам морала. Али добро, имала сам испаде и са разним праменовима, наранџастом бојом, па дођем кући, плачем и вриштим, уосталом као свака друга жена - нашалила се својевремено певачица у емисији "Из профила". 

Фото: Милутин Лабудовић

 

Да је у младости била фатална сведочи и то што ју је својевремено мувао и Жика Јакшић, што је и сам потврдио у емисији "Никад није касно", признавши да је је од Мире могао да добије батине. 

- Могао је да прође сломљене главе или ноге. Шалим се, ми смо пријатељи и сарадници 30 година отприлике, пуно смо радили и путовали док је био у бенду "Ритам срца". Он је велики друг, џек, каваљер, прави пријатељ, а то што он нон стоп прича о женама, па он воли да је окружен лепим женама, а ја сам увек била брат - испричала је певачица.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".