Pre nego što je upoznao sadašnju suprugu Bogdanu, mladi bokser Veljko Ražnatović važio je za velikog zavodnika kroz čije naručje su prošle mnoge poznate dame. Da je Bogdana devojka pored koje će se skrasiti predosetila je Veljkova sestra Anastasija, koja je "kumovala" njihovoj ljubavi.

Kako je svojevremeno sama ispričala, Anastasija je tokom jednog boravka na Kopaoniku ugledala Bogdanu, upoznala se sa njom i odmah znala da će ona osvojiti njenog brata.

Foto: ATA images

 

"Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. 'Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava', to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. Sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu (smeh). Tada su se poljubili i od tada se nisu razdvojili", ispričala je jednom prilikom mlada pevačica, što je potvrdio i sam Veljko.

Foto: Teodora Ćirić

 

"Našem upoznavanju je kumovala moja Anastasija. Mi svake zime idemo na Kopaonik i tamo je u jednom restoranu bila Bogdana sa sestrama. Upoznali smo se, ali Bogdana prvo nije htela ništa da ima sa mnom. To me je posebno privuklo, pa sam krenuo da je osvajam", rekao je svojevremeno Veljko za domaće medije i priznao da je Bogdana ta koja je glavna u njihovom braku.

Bogdana Rodić i sin folk zvezde Cece Ražnatović vezu su otpočeli početkom 2017. godine, a venčali su se u novembru 2019. Slavlju je prisustvovalo više stotina zvanica, a veselje je počelo u porodičnoj kući Rodića, u Bogdaninom rodnom Titelu, gde su ispoštovani svi običaji, od kupovine mlade do pucanja u jabuku.

Zatim je usledilo crkveno venčanje u Hramu Svetog Save u Beogradu, a Bogdana je na toj ceremoniji ponela venčanicu Veljkove majke Cece Ražnatović, koju je ona svojevremeno nosila na svojoj svadbi.

Foto: D.Milovanović, Instagram printskrin/bogdanaraznattoviic

 

U jednom beogradskom hotelu potom je održano građansko venčanje i svadbeno slavlje kojem je prisustvovalo gotovo pola estrade, a interesovanje medija u zemlji i regionu je bilo ogromno, zbog čega su ovaj događaj mnogi nazivali "svadbom decenije".

Da njegova sestra nije pogrešila u proceni potvrdio je svojevremeno i sam Veljko, koji je otvoreno istakao da ga je Bogdana u svakom smislu promenila.

"Ja smatram da sam i bolji čovek i bolja osoba od kada sam našao tu ženu", rekao je on jednom prilikom. "Otkad sam upoznao Bogdanu, promenio mi se mentalni sklop. Sazreo sam", govorio je takođe Veljko.

U junu 2020. godine Bogdana i Veljko dobili su sina Željka, a nakon rođenja naslednika jedno vreme su živeli u Bogdaninoj porodičnoj kući u Titelu.

Foto: ATA images

 

Međutim, zbog Veljkovih treninga i sportskih obaveza odlučili su da se vrate u Beograd.

"Ja sam stvarno putovao mnogo od Beograda do Novog Sada i svuda. Žao mi stvarno sebe više, Titel je stvarno lepo mesto, ali matematika se ne poklapa", objasnio je tada bokser.

Veljko je ispričao i da je njegova majka Ceca razmazila unuka, dok kod njega i njegove supruge važe druga pravila.

"Ceca je vrlo brižna, ona je razmazila Željka, za razliku od Bogdane i mene koji smo malo strožiji. Pošaljemo ga kod moje mame na dva dana i vrati se nemoguć. Razmazila ga je u svemu. Sa mnom nije bila tako popustljiva", ispričao je ranije Veljko i dodao da bi on i Bogdana voleli da imaju još dece.

"Radimo na tome, nema stajanja. Ja bih voleo da imamo petoro, šestoro dece", rekao je tada.

(Kurir/Pink)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".