Што се тиче најређег знака, у питању су амбициозне и изузетно вредне особе, за које многи кажу да су тврдоглаве, али једна од њихових главних особина јесте да чврсто стоје на својим ногама.

Фото: Профимедиа

 

 

Ако вас краси амбициозност и иницијатива, а чврсто стојите на земљи, онда сте дефинитивно у хороскопу Јарац. Иако би многи одмах рекли да су у питању тврдоглаве особе, то је можда мање важно јер су један од најодговорнијих и највреднијих знакова. Сматрају се и најређим знаком јер је утврђено да се најмање рођендана слави између 25. децембра и 1. јануара.

Фото: Пиксабеј

 

 

Студија која је рађена да би се утврдила присутност одређених знакова међу популацијом, показала је да се највише деце роди између јуна и новембра, што значи да их је највише зачето у хладним месецима када су људи претежно код својих кућа. 

Јарчеве ћете препознати по супериорности, што је заправо њихов одбрамбени механизам. Воле да уче, напредују у каријери и често имају "покерашку фацу" како би оставили посебан и мистериозан утисак на друге. Поуздани као партнери, али дистанцирани у почетку, настојаће да одрже везу када се развије љубав.

С друге стране, један од водених знакова који карактерише емотивност, али и упорност, најчешћи је међу људима широм света. У питању је Шкорпија. Портал "Моје астро тајне" је тај знак уврстила у сам врх знакова зодијака по присутности, будући да, како је откривено, чини чак 9,6 одсто популације Америке.

Шкорпије су одлични лидери и поседују јаке емоције и продоррност, али умеју да покажу и љубомору. Загонетне, тајанствене и помало мрачне шкорпије највероватније су зачете око Дана заљубљених, тако да је све јасно. 

(Срећна Република)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".