Blizanci

Pripadnici ovog znaka su tokom 2022. godine imali dosta šansi i može se reći da su prilično uspeli da se osamostale. Planove koje do sada nisu ispeli da ispune dovršiće u narednom periodu, oslanjajući se isključivo na sopstvene snage.

Blizanci koji budu čvrsto verovali u sebe otkriće da imaju dovoljno snage i odlučnosti i za najkompleksnije izazove. Kada se budu suočili s teškom odlukama, biće u stanju i da jh samo donose bez većih problema. Planete će definitivno biti na njihovoj strani štagod odluče da urade.

Foto: Profimedia

 

Vaga

Dobra vest za njih je da će se konfliktne situacije uskoro rešiti, a da njihov unutrašnji mir neće zbog toga trpeti. Vage će u narednim mesecima ostvariti svoje brojne planove, čak i one koje su prividno odložili do daljnjeg. Sve je na njima, a planete su tu da im daju vetar u leđa u koje god se poslove upustili.

Foto: Profimedia

 

Strelac

Narednih meseci stvari će drastično početi da se menjaju nabolje za Strelčeve. Promene koje će uslediti nateraće ih da izađu iz svoje zone komfora i da urade nešto što im je ranije bilo nezamislivo.

Biće aktivni, ali će dobiti i slobodu kojoj neprestano teže, a u isto vreme ostvariće harmoničan odnos s ljudima koje vole. Savet Strelčevima je da iskoriste svaku priliku koja im se ponudi i konačno će pronaći ono što ih definitivno čini srećnim.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".