U pitanju je naša spisateljica i voditeljka Mirjana Bobić Mojsilović.

Foto: Printskrin/Jutjub/Domaći filmovi

 

 Mirjanu Bobić Mojsilović starija publika prvi put je videla u filmu “Nije nego”, u kom je igrala uz sestru bliznakinju Zoricu, a nešto mlađa publika je pamti i po kolumnama koje je objavljivala za najuticajnije dnevne i nedeljne novine. Rođena je u Beogradu 1959. godine.

Višestruko talentovana Mirjana, sa podjednakim uspehom je pisala kolumne i vodila popularne TV emisije, a krajem 90-ih objavila je prvu kratku zbirku priča.

Uporedo sa pisnjem bavila se i TV novinarstvom, a vodila je emisije “Ovo vas još nisam pitala” i “Pogodi ko dolazi na večeru”. Međutim, ni tu se ne iscrpljuju njeni talenti, jer kako je svojevremeno otkrila, u slobodno vreme voli i da slika.

Foto: V. Danilov

 

Mirjana svoj privatni život krije od očiju javnosti, a o njenom emotivnom životu se vrlo malo zna. Ono što je poznato jeste da je rano ostala bez muža, doktora LJubomira Mojsilovića, koji je preminuo kada je imao samo 37 godina. Mirjana je tada ostala sama sa jednogodišnjom ćerkom Milom i više se nikada nije udala.

– Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Podsvesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu – rekla je voditeljka jednom prilikom u emisiji “Promena”.

– Nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija potresna i ono je uvek oštećeno. Pogotovo ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo – ispričala je Mirjana tada.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".