Књижевница Мирјана Бобић Мојсиловић позната је по томе што нема длаке на језику. Јавно на ТВ екрану, кроз своје романе и колумне врло отворено говори о појавама у друштву, а врло често у тим редовима некадашње новинарке могу се наћи и детаљи из њеног приватног живота. Тако се и први дечко Мирјане Бобић Мојсиловић својевремено нашао у причи списатељице, а током гостовања у једној емисији.

Мира је том приликом причала о својим књижевним и новинарским почецима и ту нагласила да је своју прву причу, која је била објављена у једном хрватском листу посветила мушкарцу у ког је била заљубљена. Открила је и о коме је реч:

 - Прва прича под називом "Поморанџе" објављена је у загребачком магазину за девојке који се звао Тина, била сам у другом гимназије. То је љубавна прича посвећена мом тадашњем....тихој патњи мојој, можда ми је после тога био и дечко или је то можда било и пре, не могу тачно да се сетим. Сви га знате и тренутно је врло омражена личност, али тада је био генијалан, казала је кроз смех Мира.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

ОПУСТИЛЕ СЕ: Луди летњи плес Слободе Мићаловић и Неле Михајловић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".