Певач постепено завршава летњу турнеју током које је посетио цео регион,а умор га је стигао тек на крају турнеје. Паузу је направио на црногорском приморју са ћерком Викторијом и бившом супругом Соњом Вуксановић, па се због тога говорило да се помирио са супругом: 

Нагласио је да са Соњом никада није ни био у свађи, те да је тренутно слободан, али да му љубав недостаје: 

– Било је доста напорно, много смо радили, али је све супер прошло. Углавно нисам уморан, али буде ми свега преко главе када дође крај августа, почетак септембра.

 

– Не знам докле ћете ми постављати таква питања, до краја живота је ли? Нисмо се свађали, а нисмо се ни мирили – рекао је Лукас помало нервозно, те додао да му недостаје женско друштво:

– Не разликујем послован и приватан живот. Нисам заљубљен, али понекад ми фали љубав. Две ствари не иду заједно, некад ми фали љубав, а некада самоћа. Не може једно и друго заједно. Љубави имам много у породици, имам четворо деце.

Певач је открио како је протекао рођендан његове мезимице Викторије: 

– Било је лепо, њено друштво, није нас било пуно. Прославили смо на месту где она тренира, тамо је нон стоп. Сви смо се заједно договорили за поклон, знамо да воли коње и дошло је време да јој купимо коња. За сада жели тиме да се бави у животу – рекао је Лукас, који ће за неколико месеци добити друго унуче, с обзиром на то да његов син Лазар чека дечака са супругом Аном:
– Леп је осећај, не знам како да га опишем, не могу да правим разлику, видећемо када се дечак роди. Све је супер сада. Унуку нисам размазио.

Серија о Лукасовом животу још увек није почела са снимањем, али се све припреме полако приводе крају. Иако је певача првобитно требало да игра Марко Јанкетић, пред малим екранима ће се наћи Младен Совиљ.

 

– Није још почело снимање, да, презадовољан сам одабиром глумаца. Младен и ја се знамо, није ме питао за савет, вероватно ће ми се обратити за асистенцију када почне снимање. Он је глумац, бави се тиме, то је његов посао. Гледао сам га у појединим филмовима, одличан је. Пратим нашу сцену и не могу да кажем да се разумем у то, али смо направили супер избор – објаснио је Лукас, који ће се са београдском публиком сусрети прво у Арени за његов рођендан 3. новембра, а потом и на Маракани следеће године у јуну.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".