Медији су више пута покушавали да дођу до ње, али је Данијела, преставши да се бави музиком, мистериозно нестала и од тада се о њој ништа не зна. Својевремено се писало да је купила стан у Београду на води, па да се из престонице преселила за Ваљево код родитеља, а према последњим информацијама које су се појавиле у јавности, тренутно живи у месту Коцељева код Шапца.

Екипа новинара посетила је Коцељеву, а тамо је Данијелина некадашња пријатељица  рекла да та информација није тачна.

Фото: Архива Новости

 

 

- Ни Данијела ни њена породица не живе овде. Некада су живели, али су тај стан продали. Она годинама није долазила овде, али су је сви јако волели. Колико ја знам, она сада живи у околини Ваљева, тамо је купила кућу и плац и бави се пољопривредом. И даље не жели да буде у медијима, па је тако ту кућу купила под другим именом и презименом, е сад, да ли је она сама променила идентитет или је неко други у њено име пазарио ту некретнину, нисам сигурна. У Ваљеву су јој родитељи и сестра, којој је забранила да ставља њене слике, тако да је нема ни на друштвеним мрежама. Мало је дотерала линију, али је са естрадом завршила за сва времена - испричала је Данијелина пријатељица и додала да је певачици много тешко пао разлаз са Ацом Лукасом, па се због тога одала и алкохолу.

- Лукас је био њена највећа љубав, много га је волела. Тешко је поднела када је он отпочео везу са Соњом. Тад је почела и да пије, онда се и угојила. То је баш утицало на њу. Мислим да га никада није преболела. Тада се улењила, онда је дошло и до оног скандала са полицијом. Све је то утицало на њу да преломи и да се повуче из јавности - испричала је пријатељица.

И комшија из зграде где је некада живела породица Вранић потврдио је да они годинама нису долазили у Коцељеву, али је открио и један догађај који до тада није био виђен у овом крају.

- Када јој се удавала сестра, Данијела је по њу у Коцељеву дошла у пратњи будућег зета, ни мање ни више него - хеликоптером. То се у нашем крају никада није видело. Све је било као на филму, годинама се о томе причало. Тада је жарила и палила естрадом, баш смо били поносни на њу - завршио је комшија.

Вранићева није одговорила на позиве новинара.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Сандре Африке

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".