Иако су готово деценију у складном браку у коме су добили два сина, Вука и Теодора, муж Лене Ковачевић, Вељко Брчин, за домаћу јавност и даље је мистерија. Будући да је Вељко изразио жељу да се не експонира пред камерама и да жели да остане непознат, Лена ову његову одлуку поштује и има потпуно разумевање:

Фото: Дарко Дозет

 

- Мој отац, иако се бави чиме се бави, никад није био велики љубитељ црвеног тепиха, премијере, коктела... Имам рођеног брата. Много људи не зна да имам брата, а много сам поносна и много га волим... Никад га ништа везано за ово чиме се ја бавим није занимало, тако да сам окружена мушкарцима који уопште нису да се сликају и све то... Тако да, кад сам срела супруга мени је то било потпуно природно. Никад га нисам форсирала. Има места где ја наступам, па он дође, али он је наставак те моје мушке лозе која је скромна - рекла је Лена.
 

Фото: АТА имагес

 

Вељко који је по струци фармацеут, данас је успешан бизнисмен, а о њему Лена ретко говори. Ипак, једном приликом је открила да је њихов сусрет био случајан, али судбоносан:

- Као што то обично буде, упознали смо се случајно - изјавила је Лена.

(Пулс)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".