Александра већ данима своје фанове чашћава врелим фоткама са летовања, а сада је решила коначно да се огласи и на тему њеног и Пециног односа.

- Добила сам потребу по први пут да се огласим за ширу јавност у своје и СУПРУГОВЕ име - нити смо се оглашавали за медије, нити ћемо се оглашавати. Имам разумевања за целу причу која је одјекнула у медијима, за публицитет и зараду коју доноси одређеним медијским кућама који пласирају целу ту причу али не могу да останем имуна на лажи и неистине које се пласирају о мени и о мојој породици - написала је Александра и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/sandrasuboticss

 

- Зато бих овај пут јавно замолила све медије да приче које објављују ако ништа друго пре тога провере, као и своје изворе - 99% оствари које се тренутно пласирају у медијима су мало је рећи лажи, могу се упоредити и са научном фантастиком, а извори који се наводе као извори информција не постоје - макар не у нашој околини, и као наши блиски пријатељи како се наводи у текстовима. Не бих волела да дођемо у ситуацију да подносимо тужбе, и да се гледамо на судовима - али уколико будемо били принуђени без обзира на то ко је аутор текста мораће да докаже истинитост својих тврдњи на СУДУ.

Подсетимо, као бомба у јавности је одјекнуло да је бизнисмен из Новог Сада, Пеца Распоповић преварио супругу Александру Суботић са њеном другарицом Мајом Маринковић, која им је била стални гост у кући, а да ствар буде шокантнија Александра је све то заборавила и прешла му преко јавне преваре.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".